– HET TEAM –

Leren is een proces van ontdekken, uitproberen, fouten maken en weer herstellen.

En bij Didact hebben wij nu nét de nodige ervaring met het gebruiken en installeren van e-leren als leermiddel.

 

 

Kristof Bonnast

Als Business Consultant begeleid ik cliënten om hun bedrijf, hun afdeling of bepaalde processen binnen hun organisatie te structureren en te optimaliseren.

Ik ben een bedreven project manager, en dankzij mijn uitgebreide ICT-ervaring vorm ik de onmisbare schakel in de communicatie en samenwerking tussen de eindgebruikers van software programma’s en de techneuten, belast met de ontwikkeling en implementatie van bedrijfssoftware.

Een aantal jaar geleden kruiste het AFAS Softwarepakket mijn pad tijdens de selectie en implementatie van een Payroll software voor een klant.

Intussen heb ik tal van AFAS projecten bij verschillende cliënten succesvol begeleid en ben ik absoluut gecharmeerd door AFAS Software. Uniek is dat ik tijdens projecten mezelf zowel de pet van een onafhankelijk project manager kan aanmeten, of dat ik kan aantreden als AFAS Expert: en dit helemaal op maat van het project voor mijn klant.

Koppelingen of integraties tussen AFAS Profit en uw eigen systeem; het uitdokteren van connectoren, integratiepagina’s, scripts, analyses en het importeren van data…het kan allemaal, en u bent bij mij op het juiste adres voor advies en ondersteuning.

Met een rugzak vol vakkennis ontstond Didact: Didact opereert intussen als een volwaardig spin-off bedrijf voor Webflow Design en biedt organisaties de mogelijkheid om een e-learning functionaliteit toe te voegen aan Afas Profit.

Wanneer ik niet aan het werk ben, mag ik mezelf trotse vader van 3 bengels noemen waarvan ik volop geniet samen met mijn vrouw.

En de spreekwoordelijke kers op de taart? Ik ben, samen met mijn cliënt Aviapartner, genomineerd voor de Belgische AFAS Awards 2015! Ik duim alvast!

Erik Van Kempen

Mijn passie ligt als Business Analist / Proces Analist in het standaardiseren en verbeteren van processen. Dit kan natuurlijk op allerlei manieren, zowel technisch als procesmatig. Ik probeer altijd op een efficiënte en innovatieve manier naar problemen te kijken.

Door mijn uitgebreide achtergrond in zowel ICT, finance, HR, L&D en R&D, ben ik in staat om problemen over afdelingen heen aan te pakken en de schakel te zijn tussen technische lagen en management lagen.

In de afgelopen jaren ben ik niet alleen bezig geweest met verbetering van bedrijfsstructuren door middel van analyse en verbetering van het gebruik van software en bedrijfsprocessen. Ik ben namelijk ook zeer actief geweest op het gebied van Learning & Development. Ik maak e-learning, zorg voor de juiste intake en analyse van het bestaande materiaal en maak samen met de klant een geschikte nieuwe, efficiënte manier van leren. Dit gaat hand in hand met het maken van nieuwe handleidingen, het uitschrijven van processen, het verbeteren van de communicatie voor een afdeling en het optimaliseren van het project management.

Als consultant van Didact ben ik vooral bezig met het implementeren van e-learning in bedrijven. Dit houdt niet alleen in dat ik e-learning kan maken, maar er ook voor kan zorgen dat bedrijven snappen wat de meerwaarde is van e-learning, hoe de e-learning onderhouden moet worden en hoe het bedrijf dit zelf kan regelen. Daarnaast help ik bij het onderhandelen bij het aankopen van externe e-learning.

Mijn kennis en ervaring op een zeer breed vlak komen zeer goed van pas bij alles wat met e-learning te maken heeft. Van het opleiden van teams die zelf e-learning en alle management er om heen kunnen voorzien, tot het helpen bij een opstart van e-learning in een bedrijf door het converteren van uw bestaand materiaal tot e-learning cursusmateriaal.

Ik ben ook officieel Adobe Captivate 8 Certified Expert, dus uw e-learning vraagstukken zijn bij mij in goede handen.

Buiten het werk ben ik als trombonist te vinden in de plaatselijke fanfare, zit ik graag op de fiets in de heuvels van Zuid-Limburg (NL) en kook ik graag een lekkere stoofpot voor mijn vrouw.