– ONZE MISSIE –

Didact wil e-learning bereikbaar maken voor elke organisatie, en daar draait het om!

– ONZE AANPAK –

Alle kennis onder één dak

Met Didact kan u uw AFAS Software inrichten als een 100% geïntegreerd krachtig leermanagement systeem.

Stroomlijn het opleiden van uw medewerkers via uw bestaande en vertrouwde InSite-omgeving voor de optimale ontwikkeling van het talent van uw medewerkers en partners.

Plug and Play

Didact maakt het mogelijk e-learning snel en efficiënt uit te rollen binnen uw organisatie.

Met Didact kan u zowel uw eigen e-learning lesmateriaal als training content van derden aanbieden en beheren.

De ervaring en professionele ondersteuning van Didact als software producent staan garant voor een zorgeloze en snelle installatie zonder dat u er het omkijken naar heeft.

Beheers uw opleidingskosten

E-learning maakt uw opleidingsaanbod altijd en overal beschikbaar en schaalbaar voor een onbeperkt aantal cursisten en opleidingen.

Het aanschaffen van een LMS (Learning Management System) kan kostbaar zijn: Didact biedt u een betaalbare oplossing als krachtige aanvulling op de leerplannen van uw organisatie.

Uw docent wint immers tijd door (een deel van) de klassikale contacturen te vervangen door online trainingmodules en online opdrachten automatisch te laten corrigeren;

u bespaart daarbij op de huur van de locatie, drukt de reiskosten van uw cursisten en trainers, en schrapt de factuur van de druk- en verzendkosten van het aangeboden lesmateriaal.

De duurtijd van het klassieke krijt-bord leerparcours wordt tot 60% ingekort: met Didact investeert u dus in een leervorm met een positieve terugverdientijd.

Ga snel zelf aan het werk

Didact gebruikt de auteurstool Adobe Captivate om uw lesstof vorm te geven en in een doordacht didactisch ontwerp te gieten.

Iedereen kan werken met Adobe Captivate: het is een eenvoudig en intuïtief softwarepakket

Didact reikt u dan ook de nodige kennis en vaardigheden aan om op korte termijn zelfstandig modules te ontwikkelen.

Naast een praktische vooropleiding zal uw Didact consultant u ook leren hoe u deelnemers interactief kan uitdagen:

werken met feedback, hints, quizzes en interessant video- en audio materiaal versnelt immers de leercurve van uw cursist en de verspreiding van de leermicrobe binnen uw organisatie.

Ook het hergebruiken en recyclen van bestaande content behoort tot de expertise van de Didact consultants: zo hoeft u het wiel geen twee keer uit te vinden.

Meet uw resultaten

Meet het resultaat en rendement van uw cursusaanbod.

Didact houdt bij welke cursist – partner of medewerker – welke cursus heeft afgerond en met welk resultaat.

U heeft inzicht in de voortgang van de opleidingstrajecten en scores. Deelnemers die met succes een cursus hebben afgerond krijgen hiervoor een certificaat.

Optimaliseer de administratieve processen rond cursusmanagement

U kunt eenvoudig deelnemers, groepen of zelfs externe partners uitnodigen voor een bepaalde cursus.

Als verantwoordelijke voor het departement Opleidingen en Cursussen ziet u ook in één muisklik wie aanwezig is en wie niet, het bezettingsoverzicht per cursus en docent, en u kan taken zoals de beoordeling van de kwaliteit of inhoud van een cursus structureren in de vorm van workflows.

Met Didact en AFAS InSite kunt u het 70:20:10 model omzetten in de praktijk: kennis digitaal raadplegen, vastleggen, onderhouden en publiceren maakt vorming en opleiding laagdrempelig goed voor de medewerkers.

Kortom: kennis verspreiden en uw opleidingsactiviteiten online aanbieden was nooit eerder zo eenvoudig dankzij Didact!

Zo eenvoudig lossen wij uw e-learning probleem op!

We horen graag van u!

AFAS Software geregistreerde koppeling voor e-learning binnen Insite en Outsite