e-Learning als veilige belegging voor Binck Bank

By 9 februari 2018Nieuws

De klant aan het woord

BinckDidact

BinckBank richt zich tot onafhankelijke beleggers. Ze ontwikkelden de eerste website voor beleggingen waarmee financieel bewuste consumenten zelf konden beleggen of laten beleggen. Voordat BinckBank bestond, was beleggen alleen weggelegd voor een selecte groep mensen. Het was duur, omslachtig en niet
gebruiksvriendelijk. Dankzij BinckBank bepaalt de belegger zelf welke keuze bij hem past en wordt hij ondersteund door een gebruiksvriendelijk platform en deskundig advies.

BinckBank investeert al meer dan 15 jaar in dienstverlening, gebruiksgemak en educatie. BinckBank geniet dus van een uitstekende reputatie en kan er trots op zijn om bijzonder hoge klanttevredenheidsscores voor te kunnen leggen.

Mireille Stevens – de Vries is opleidingsadviseur op de afdeling human resources. Ze heeft de ambitie om zowel management als medewerkers optimaal te adviseren en ondersteunen in het behalen van de ontwikkelingsdoelstellingen. E-learning is één van haar geheime wapens en D!DACT zorgt hierbij voor een passende oplossing.

Wij spraken haar en in het volgende artikel lees je haar ervaringen.