Didact is trotse partner van IJK Software & Services

By 26 april 2018Nieuws
Samenwerking Driessen HRM/ IJK en Didact
E-learning bereikbaar maken voor elke organisatie, dat is het doel van D!dact. Efficiënt en slim leren. Dat blijkt uitstekend te passen bij de visie van IJK; processen efficiënter en overzichtelijker maken.

Onlangs tekenden IJK en Didact daarom een samenwerkingsovereenkomst om dit voor de publieke sector mogelijk te maken en daar hoorde natuurlijk taart bij!

IJK, onderdeel van Driessen Groep, biedt al 25 jaar hulp bij het vereenvoudigen van processen aan de hand van software en services, specifiek voor de publieke sector.

Met de Didact-koppeling als ‘AFAS-procesversneller’ kunnen ze organisaties nu ook bijstaan om op een snelle en eenvoudige manier e-learning te integreren binnen de vertrouwde Insite- of Outsite-omgeving, zonder extra interfaces of tools. Dat maakt het aanbieden en organiseren van cursussen of opleidingen een stuk gemakkelijker.

Bovendien kunnen resultaten goed opgevolgd worden binnen AFAS en kan er snel geschakeld worden. Een ideale manier om van je AFAS Software een geïntegreerd Learning Management Systeem (LMS) te maken.

Wil jij ook graag weten hoe je e-learning in AFAS integreert? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende demo.